Åldersgräns
För att få beställa från Biopopcorn.se måste du var minst 18 år gammal.

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Minimiorder
Minimiorder är 200 kr inklusive moms.

Betalningsalternativ

-Payson

Exp.avgift: 0 kr
Via Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se

Leveranstid
Normal leveranstid är inom 2-4 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre. Meddelande om ev. avvikelser från den normala leveranstiden eller informationen på hemsidan får du i samband med orderbekräftelsen. Du har då givetvis rätt att avstå alternativt ändra din beställning.

Leveranssätt
Vi skickar våra leveranser med Posten, Schenker och DHL.

Outlösta försändelser
Om kunden ej hämtar ut sin försändelse på utlämningsstället, så att denna går i retur till oss, kommer vi att debitera kunden 300 kr inkl. moms. Om leverans sker med ett transportföretag direkt till mottagaren och denne ej finns på plats för att kvittera leveransen så kommer vi att debitera av avgift för detta, motsvarade transportföretagets taxa.

SMSavisering
Detta innebär att vi kan skicka ett sms till dig med kolli-id eller brev-id. Ingen reklam kommer att skickas till ditt mobilnummer. Tjänsten är kostnadsfri.

Frakt
Vid beställning tillkommer en avgift på 59 kr för frakt.

Felleverans
Vi vill att du meddelar oss så fort som möjligt ifall vi av misstag har levererat fel vara så att vi kan rätta till felet. 

Utlandsbeställningar
F.n. levererar vi endast inom Sverige.

Garanti
Vi lämnar 1 års garanti på våra varor. Fakturan gäller som garantibevis och ska skickas med vid reklamation. Returfrakt ingår ej i garantin. Om en produkt används tillsammans med fel tillbehör och detta orsakat att produkten gått sönder, så gäller inte garantin. Se alltid rekommenderade tillbehör. Garantin gäller inte heller om kunden själv plockat isär en produkt och försökt att laga denna på egen hand.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Transportrisken
Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Ersättningsvara
Skulle någon av artiklarna du beställt vara slut i lager händer det att vi istället sänder en likvärdig ersättningsvara. Du har full returrätt och får pengarna tillbaka för vara och frakt om du inte skulle vara nöjd. Vid retur kontakta oss först, så skickar vi en retursedel.

Ångerrätt och öppet köp i 30 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp och hos oss gäller det inom 30 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Biopopcorn.se tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och Öppet köp i 30 dagar.

Returadress
Om du vill reklamerar en vara så är det viktigt att kontakta oss först.

Feltryck
Vi reserverar oss rätten att i efterhand korrigera priser, bilder och produkttexter som publicerats felaktigt i vår katalog samt på vår hemsida.

Tvist
Vid ev. tvist har Biopopcorn.se som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Sekretess och säkerhet
När Du handlar hos oss uppger du personuppgifter såsom namn, adress, personnummer och telefonnummer. I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder lämnade uppgifter inom vår verksamhet, detta för att på bästa sätt kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Vårt nyhetsbrev skickas endast via e-post och innehåller produktnyheter och erbjudanden. Du kan när som helst avboka detta. Enligt personuppgiftslagen har du som kund rätt att begära utdrag med den information som vi har registrerat om dig. 

Övrigt
Vi polisanmäler alla försök till bedrägerier. IP-nr loggas.