Portionsförpackningar 8 oz 24 st Visa större

Portionsförpackningar 8 oz 24-pack

ap112

Ny produkt

459 kr inkl.

Mer information

Visst är väl känslan av varma och nypoppade biopopcorn underbar? Men vad är hemligheten bakom att våra popcorn är så goda? Våra popcorn är odlade i USA som är popcornens hemland. Detta görs på ett optimerat sätt för att popcornen ska få bästa möjliga kvalitet och smak.

Efter skörden förblir varje kärna ordentligt lagrad i speciella lagringsboxar för att sedan paketeras tillsammans med vår egna smörsaltning och popcornolja. 

Dessa portionsförpackningar är anpassade för Skyline-maskinen. En portionsförpackning gör ca: 8 liter popcorn, vilket brukar vara perfekt för 6-8 personer. Är ni fler är det bara göra två batcher eller fler. Det tar bara några minuter per gång.

Med våra portionsförpackningar blir användandet smidigt och enkelt och du slipper en massa kladd. Om du väljer att använda dessa portionsförpackningar så behöver du inga andra tillbehör, portionsförpackningarna innehåller redan allt, smart eller hur?

Innehåll:
Popcornkärnor
Smörsalt
Popocornolja (baserad på kokosolja & solrosolja)

Tekniska specifikationer:
Antal: 24 st
Vikt: 8 kg
Storlek: 8 oz
Anpassade för våra Skyline- och All Star-maskiner

Alla våra popcorn / tillbehör är tillverkade i USA med högsta kvalité. Samtliga produkter är helt fria från transfetter.